Midden op de Markt van Gemert ligt een prachtig monumentaal pand. Vroeger was dit statige pand de ambtswoning waar burgemeester Buskens woonde, vandaag de dag is...
Lars Albers (Patron-Cuisinier) & Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben een mooi pad bewandeld voordat zij samen het Vigor-avontuur aangingen. Samen werkten ze o.a. bij FG** (Rotterdam) en...
Stadsoase de Zomertuin krijgt in 2022 een vervolg, een eigen festival. Het succesvolle zomerconcept zal terugkeren als eendaags event bij de IJzeren Man. En man man...
BAR WITHOUT BORDERS
‘Een borrelbar met de naam Republic’, was het vertrekpunt van dit project. Voor ons een perfect haakje om los te gaan en een concept...
DE ZOMERTUIN
Het is één van de nieuwe hotspots van Eindhoven; de Stadsoase op het Campinaterrein. Voor deze tweede zomereditie werd nog groter uitgepakt dan vorig jaar...
BAROLO BY ZARZO
Wijnliefhebbers kennen hem ook als ‘wijn van koningen en koning van de wijnen’, de Barolo uit Piemonte. Over deze wijn is veel gezegd en...
Als je in de Brabantse Kempen opgegroeid bent, ken je ongetwijfeld El Sombrero in Reusel. Na vele jaren als succesvolle discotheek met hoogstaande club concepten, was...
Fast casual dining heeft de laatste jaren zijn plek veroverd in horecaland. Sinds 2012 vult Ribsfactory als één van de eerste Nederlandse restaurants het gat op...
Namens de ondernemersvereniging van het Stationskwartier werden wij gevraagd om een merkidentiteit voor het gebied Stationsplein / Dommelstraat te ontwikkelen. Met de internationale ambitie van de...
REBRANDING
Met drie horeca-locaties in Eindhoven is Dommel 18 een naam die veel Brabanders al eens op het netvlies gehad hebben. Van billboards langs de weg tot...
REBRANDING
Midden in het centrum van Amsterdam vind je The Chicken Bar. Bij binnenkomst springt de gigantische rotisserie meteen in het oog. Vanuit alle hoeken zie je...