Lars Albers (Patron-Cuisinier) & Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben een mooi pad bewandeld voordat zij samen het Vigor-avontuur aangingen. Samen werkten ze o.a. bij FG** (Rotterdam) en...
BAR WITHOUT BORDERS
‘Een borrelbar met de naam Republic’, was het vertrekpunt van dit project. Voor ons een perfect haakje om los te gaan en een concept...
Wie in een vestiging van ‘t Taphuys geweest is, kan het zich ongetwijfeld nog herinneren. Een lange centrale tapwand met wel 100 bieren en 80 wijnen...
DE ZOMERTUIN
Het is één van de nieuwe hotspots van Eindhoven; de Stadsoase op het Campinaterrein. Voor deze tweede zomereditie werd nog groter uitgepakt dan vorig jaar...
THE ONLINE FOOD HALL
Via Eats.nl kun je gerechten van verschillende delivery restaurants in één keer bestellen en dus ook in één keer tegelijk geleverd krijgen. Wij...
BAROLO BY ZARZO
Wijnliefhebbers kennen hem ook als ‘wijn van koningen en koning van de wijnen’, de Barolo uit Piemonte. Over deze wijn is veel gezegd en...
Als je in de Brabantse Kempen opgegroeid bent, ken je ongetwijfeld El Sombrero in Reusel. Na vele jaren als succesvolle discotheek met hoogstaande club concepten, was...
Fast casual dining heeft de laatste jaren zijn plek veroverd in horecaland. Sinds 2012 vult Ribsfactory als één van de eerste Nederlandse restaurants het gat op...
De inspiratiebron achter het verhaal van Pasta Popolare is ‘La Dolce Vita’ oftewel ‘het goede leven’ dat de gepassioneerde Italianen nastreven. We bewonderen de mindset, waarbij...
Namens de ondernemersvereniging van het Stationskwartier werden wij gevraagd om een merkidentiteit voor het gebied Stationsplein / Dommelstraat te ontwikkelen. Met de internationale ambitie van de...
REBRANDING
Met drie horeca-locaties in Eindhoven is Dommel 18 een naam die veel Brabanders al eens op het netvlies gehad hebben. Van billboards langs de weg tot...
REBRANDING
Midden in het centrum van Amsterdam vind je The Chicken Bar. Bij binnenkomst springt de gigantische rotisserie meteen in het oog. Vanuit alle hoeken zie je...