Scroll to top
Interieur Republic

REPUBLIC BAR WITHOUT BORDERS

‘Een borrelbar met de naam Republic’, was het vertrekpunt van dit project. Voor ons een perfect haakje om los te gaan en een concept aan op te hangen.

Rebels, maar wel met een gouden randje. Dat is de koers die we tijdens de conceptontwikkeling gevolgd hebben. Kenmerkend zijn de oude portretten van bekende personen. Deze hebben we met illustraties een eigen twist gegeven zodat ze helemaal bij het concept passen.

DIENSTEN

Merkstrategie
Merkidentiteit
Website
Copy

Fotografie: Tom Doms

Republic logo
Iconen

FOOD / DRINKS / MUSIC

Voor de drie pijlers hebben we een eigen icoon ontwikkeld. Dit maakt het geheel een stuk speelser en geeft meer beleving dan platte tekst. De iconen worden op verschillende plaatsen gecommuniceerd en zijn dus onderdeel van de huisstijl.

Tekeningen Republic
Kleurenpalet Republic
Republic interieur
Bar Republic

BAR WITHOUT BORDERS

Een borrel die begint in de middag en eindigt in de nacht. Dit zou jou zomaar kunnen overkomen tijdens een bezoek aan Republic. Van een wijntje of cocktail op het terras, tot een dj die tot in de late uurtjes heerlijke house classics draait. Tijdens openingstijden kun je op alle momenten kleine gerechten en barbites bestellen. Alles vloeit feilloos in elkaar over!

Muziek
Eten
Cocktail
Tickets Republic
Wijnetiketten
Wijnetiket
Interieur
Eten
eten
drinken
Menukaart Republic
Website
Merkidentiteit Merkstrategie Website

REPUBLIC