Contact
Hertogstraat 29, 5611PA, Eindhoven,
info@bramendevlam.nl
040 737 02 55

Republic

BAR WITHOUT BORDERS

‘Een borrelbar met de naam Republic’, was het vertrekpunt van dit project. Voor ons een perfect haakje om los te gaan en een concept aan op te hangen.

Rebels, maar wel met een gouden randje. Dat is de koers die we tijdens de conceptontwikkeling gevolgd hebben. Kenmerkend zijn de oude portretten van bekende personen. Deze hebben we met illustraties een eigen twist gegeven zodat ze helemaal bij het concept passen.

 

  • Locatie

    Eindhoven

  • Fotografie

    Tom Doms

FOOD / DRINKS / MUSIC

Voor de drie pijlers hebben we een eigen icoon ontwikkeld. Dit maakt het geheel een stuk speelser en geeft meer beleving dan platte tekst. De iconen worden op verschillende plaatsen gecommuniceerd en zijn dus onderdeel van de huisstijl.

BAR WITHOUT BORDERS

Een borrel die begint in de middag en eindigt in de nacht. Dit zou jou zomaar kunnen overkomen tijdens een bezoek aan Republic. Van een wijntje of cocktail op het terras, tot een dj die tot in de late uurtjes heerlijke house classics draait. Tijdens openingstijden kun je op alle momenten kleine gerechten en barbites bestellen. Alles vloeit feilloos in elkaar over!

We use cookies to give you the best experience.