De Weesperzijdebuurt in Amsterdam is sinds kort een pareltje rijker. Raymond Plat, Niels Leijssenaar, Willem Alberts en Roderick Kunst zijn hier TROEF begonnen; een toegankelijk concept...
Lars Albers (Patron-Cuisinier) & Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben een mooi pad bewandeld voordat zij samen het Vigor-avontuur aangingen. Samen werkten ze o.a. bij FG** (Rotterdam) en...
Midden op de Markt van Gemert ligt een prachtig monumentaal pand. Vroeger was dit statige pand de ambtswoning waar burgemeester Buskens woonde, vandaag de dag is...
BAR WITHOUT BORDERS
‘Een borrelbar met de naam Republic’, was het vertrekpunt van dit project. Voor ons een perfect haakje om los te gaan en een concept...
Wie in een vestiging van ‘t Taphuys geweest is, kan het zich ongetwijfeld nog herinneren. Een lange centrale tapwand met wel 100 bieren en 80 wijnen...
VAN EETCAFE NAAR GASTROPUB
Zeven jaar geleden startten Jan en Linda met eetcafe D’n Hertog. Inmiddels was het terras wat gedateerd en werd de zaak van binnen...
Het Yes-gevoel maar dan bij je maaltijd, dat is geen Hoppa maar HAPPA! Een nieuw delivery concept met de focus op gezonde magnetron maaltijden.
Dit happy HAPPA-gevoel...
THE ONLINE FOOD HALL
Via Eats.nl kun je gerechten van verschillende delivery restaurants in één keer bestellen en dus ook in één keer tegelijk geleverd krijgen. Wij...
BAROLO BY ZARZO
Wijnliefhebbers kennen hem ook als ‘wijn van koningen en koning van de wijnen’, de Barolo uit Piemonte. Over deze wijn is veel gezegd en...
Als je in de Brabantse Kempen opgegroeid bent, ken je ongetwijfeld El Sombrero in Reusel. Na vele jaren als succesvolle discotheek met hoogstaande club concepten, was...
Restaurant Colijn heeft drie verschillende restaurantdelen. In alle drie de sfeervol ingerichte delen, ervaar je vriendelijk personeel dat aandacht voor de gast heeft. De pay-off ‘Fijn...
Fast casual dining heeft de laatste jaren zijn plek veroverd in horecaland. Sinds 2012 vult Ribsfactory als één van de eerste Nederlandse restaurants het gat op...