Scroll to top
Interieur Vigor

VIGOR EVERY FAMILY HAS A STORY, WELCOME TO OURS.

Lars Albers (Patron-Cuisinier) & Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben een mooi pad bewandeld voordat zij samen het Vigor-avontuur aangingen. Samen werkten ze o.a. bij FG** (Rotterdam) en bij Noble* (‘s-Hertogenbosch). Hieruit is een nauwe vriendschap ontstaan, welke een mooie basis legde voor ons concept.

DIENSTEN

Merkstrategie
Merkidentiteit
Website
Copy
Speciaal drukwerk

Fotografie: Bo Blitz

Vigor logo

De centrale letter G in VIGOR is een blauwdruk van de bar en tevens het beeldmerk geworden. We hebben gekozen voor pure materialen met daarin een gelaagdheid zoals ook in de bar terug te zien is. Alles samen zorgt voor een onvergetelijke gastronomische ervaring in het 17e eeuwse rijksmonument in Vught. Een echte aanrader voor liefhebbers van casual fine dining!

Vigor typografie
Lars Vigor
Randy Vigor

KRACHT

Het gebeurt niet vaak dat een sommelier en chef samen een restaurant starten op dit niveau. De centrale bar met open keuken is dan ook het hart van de zaak geworden, vanuit hier bundelen beide heren hun krachten. De bar is niet het enige kenmerk dat je aan Vigor laat herinneren. King Kongs ontwikkelde een prachtig interieur met een unieke mix van natuurlijke elementen als steen, hout en staal. Naast het interieur is ook het menu opgebouwd uit pure, herkenbare producten.

Story Vigor
Vigor drukwerk
Boek Vigor
Stempel vigor
Menukaart
Menukaart
Bar
Interieur vigor
Interieur vigor
eten
eten
Vigor logo
website
Merkidentiteit Merkstrategie Website

VIGOR