De Weesperzijdebuurt in Amsterdam is een pareltje rijker. Raymond Plat, Niels Leijssenaar, Willem Alberts en Roderick Kunst zijn hier TROEF begonnen; een toegankelijk concept met een...
ZONDER PHILIPS GEEN LICHTTOREN, EN ZONDER LICHTTOREN GEEN EINDHOVEN.
Van buiten is het voor velen een baken van de stad.
Stap je over de drempel, dan voel je...
Lars Albers (Patron-Cuisinier) & Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben een mooi pad bewandeld voordat zij samen het Vigor-avontuur aangingen. Samen werkten ze o.a. bij FG** (Rotterdam) en...
Midden op de Markt van Gemert ligt een prachtig monumentaal pand. Vroeger was dit statige pand de ambtswoning waar burgemeester Buskens woonde, vandaag de dag is...
Stadsoase de Zomertuin krijgt in 2022 een vervolg, een eigen festival. Het succesvolle zomerconcept zal terugkeren als eendaags event bij de IJzeren Man. En man man...
Voor Benjamin in Den Bosch hebben we Chiel’s voorliefde voor wijn omarmd en doorvertaald in het design. De herkenbare vormen van de wijngaarden hebben we daarom...
BAR WITHOUT BORDERS
‘Een borrelbar met de naam Republic’, was het vertrekpunt van dit project. Voor ons een perfect haakje om los te gaan en een concept...
Wie in een vestiging van ‘t Taphuys geweest is, kan het zich ongetwijfeld nog herinneren. Een lange centrale tapwand met wel 100 bieren en 80 wijnen...
DE ZOMERTUIN
Het is één van de nieuwe hotspots van Eindhoven; de Stadsoase op het Campinaterrein. Voor deze tweede zomereditie werd nog groter uitgepakt dan vorig jaar...
VAN EETCAFE NAAR GASTROPUB
Zeven jaar geleden startten Jan en Linda met eetcafe D’n Hertog. Inmiddels was het terras wat gedateerd en werd de zaak van binnen...
Het Yes-gevoel maar dan bij je maaltijd, dat is geen Hoppa maar HAPPA! Een nieuw delivery concept met de focus op gezonde magnetron maaltijden.
Dit happy HAPPA-gevoel...
THE ONLINE FOOD HALL
Via Eats.nl kun je gerechten van verschillende delivery restaurants in één keer bestellen en dus ook in één keer tegelijk geleverd krijgen. Wij...