Contact
Hertogstraat 29, 5611PA, Eindhoven,
info@bramendevlam.nl
040 737 02 55

D’n Hertog

VAN EETCAFE NAAR GASTROPUB

Zeven jaar geleden startten Jan en Linda met eetcafe D’n Hertog. Inmiddels was het terras wat gedateerd en werd de zaak van binnen opgefrist, wij werden opgetrommeld om een nieuwe merkidentiteit te ontwikkelen zodat ze er weer jaren tegenaan kunnen.

  • Locatie

    Eindhoven

  • Fotografie

    Tom Doms

LANG LEVE D’N HERTOG

Wie zijn geschiedenisboeken kent, weet dat de vroegere Hertog Jan I van Brabant een populaire, gulle en goedlachse vorst was. In het bijzijn van goed gezelschap genoot hij van spijs en drank. Nooit was hij alleen. Jagers, soldaten, trompetters, vrouwen, ambtenaren en leden van de hofhouding vergezelden hem tijdens zijn uitstapjes. Tafels werden rijkelijk voor hen gevuld; kaas, vlees, vis, wijn en natuurlijk bier. Jaren na zijn dood, eren we hem nog steeds als grondlegger van wat wij vandaag de dag ‘Gastropub d’n Hertog’ noemen.

DE BIERKELDER VAN EINDHOVEN

Denk je aan het bourgondische leven, dan denk je ongetwijfeld aan bier. Wij tenminste wel. De bierkelder met rijpende fusten is waarschijnlijk het best bewaarde geheim van d’n Hertog. Heerlijke speciaalbieren liggen te popelen totdat ze aangesloten worden. Over geheimen gesproken; ze hebben regelmatig een mystery tap. Vraag er dus gerust naar!

We use cookies to give you the best experience.