Scroll to top
Hertog personeel

D’N HERTOG
VAN EETCAFE NAAR GASTROPUB

Zeven jaar geleden startten Jan en Linda met eetcafe D’n Hertog. Inmiddels was het terras wat gedateerd en werd de zaak van binnen opgefrist, wij werden opgetrommeld om een nieuwe merkidentiteit te ontwikkelen zodat ze er weer jaren tegenaan kunnen.

DIENSTEN

Merkstrategie
Merkidentiteit
Copy

Fotografie: Tom Doms

Dn Hertog logo

LANG LEVE D’N HERTOG

Wie zijn geschiedenisboeken kent, weet dat de vroegere Hertog Jan I van Brabant een populaire, gulle en goedlachse vorst was. In het bijzijn van goed gezelschap genoot hij van spijs en drank. Nooit was hij alleen. Jagers, soldaten, trompetters, vrouwen, ambtenaren en leden van de hofhouding vergezelden hem tijdens zijn uitstapjes. Tafels werden rijkelijk voor hen gevuld; kaas, vlees, vis, wijn en natuurlijk bier. Jaren na zijn dood, eren we hem nog steeds als grondlegger van wat wij vandaag de dag ‘Gastropub d’n Hertog’ noemen.

D'n Hertog
Eten
Bier
Bier
Hertog Food
Kleurenpalet

DE BIERKELDER VAN EINDHOVEN

Denk je aan het bourgondische leven, dan denk je ongetwijfeld aan bier. Wij tenminste wel. De bierkelder met rijpende fusten is waarschijnlijk het best bewaarde geheim van d’n Hertog. Heerlijke speciaalbieren liggen te popelen totdat ze aangesloten worden. Over geheimen gesproken; ze hebben regelmatig een mystery tap. Vraag er dus gerust naar!

Menukaart Hertog
Hertog Bier
DnHertog bierkaart
hertog
Hertog tappen
Hertog food
Hertog mobiele telefoon
DnHertog bierviltje
Merkidentiteit Merkstrategie

D’N HERTOG