Contact
Hertogstraat 29, 5611PA, Eindhoven,
info@bramendevlam.nl
040 737 02 55

Dommel District

Namens de ondernemersvereniging van het Stationskwartier werden wij gevraagd om een merkidentiteit voor het gebied Stationsplein / Dommelstraat te ontwikkelen. Met de internationale ambitie van de gemeente Eindhoven in het achterhoofd, is in een strategie adviesrapport gekozen voor een Engelse naam en het Stationskwartier om te dopen tot Dommel District.

  • Locatie

    Eindhoven

  • Fotografie

    Unknown

IS LESS ALWAYS MORE?

Geen enkel gebied in Eindhoven is zo veelzijdig als het Dommel District. Eten, drinken, plezier en verblijf gaan hier al tientallen jaren hand in hand. Dit zorgt voor dynamiek.

Ondernemers met andere achtergronden, hebben allemaal hetzelfde doel; een sterke identiteit voor het Dommel District. Voor het creatieve concept hebben we daarom het volgende uitgangspunt genomen; Hoe kunnen we de veelzijdigheid van dit gebied juist gebruiken om een eigen identiteit te creëren?

VAN CITYTRIP TOT LOCAL HOTSPOT

Gezelligheid ontstaat pas als je alles met elkaar mixt. Dommel District is niet voor niets het meest veelzijdige stukje Eindhoven, daar zijn ze trots op!

Dit dynamische gebied is er voor iedereen die op zoek is naar avontuur. Van een snelle hap tot een uitgebreid diner, en van een film tot hotelovernachting; je weet nooit hoe een bezoek aan Dommel District gaat verlopen.

We use cookies to give you the best experience.