Contact
Hertogstraat 29, 5611PA, Eindhoven,
info@bramendevlam.nl
040 737 02 55

The Roast Club

Hoor je Kleine Berg, dan denk je ongetwijfeld aan borrelen en dineren. Wij in ieder geval wel. The Roast Club past met haar shared dining en borrel-concept perfect bij deze gezellige straat in het centrum van Eindhoven. Via Big Green Eggs bereiden de grillmasters bijna alles wat op het menu staat.

  • Diensten

    Merkstrategie Merkidentiteit Website

  • Klant

    The Roast Club BV

  • Fotografie

    Tom Doms

Toen The Roast Club ons vroeg om een merkidentiteit te ontwikkelen, was het al snel duidelijk dat de grill een prominente plaats in het ontwerp moest krijgen. We kregen hierbij de randvoorwaarde mee dat de huisstijl niet teveel BBQ uit mocht stralen. De zaak moet ook toegankelijk zijn voor gasten die liever geen vlees eten of alleen voor een borrel komen.

Door grappige illustraties te combineren met authentieke elementen en fonts, geven we het concept van The Roast Club een eigentijdse en unieke identiteit. Een consistente doorvertaling van de merkidentiteit in alle branding en communicatie, heeft The Roast Club in korte tijd tot een bekende regionale hotspot gemaakt. Bedrukte wijnvaten, een opvallende neon tekst en zelfs de eerste tattoo maken van The Roast Club een merk. En daar komen gasten voor!

De eigen wijnflessen maken het feest compleet. We ontwikkelden een rood, rosé en wit label geheel in lijn met de huisstijl.

We use cookies to give you the best experience.