Contact
Hertogstraat 29, 5611PA, Eindhoven,
info@bramendevlam.nl
040 737 02 55

Stadspaviljoen

Het is één van de meest iconische horecagelegenheden van Eindhoven. Aan de voorzijde van het pand ligt een oude kiosk waar ooit het Eindhovensch Mannenkoor speelde. Het zonnige terras aan de achterzijde ligt midden in het Stadswandelpark. Super enthousiast waren we toen we gebeld werden met de vraag om een nieuwe merkidentiteit voor het nostalgische Stadspaviljoen te ontwikkelen.

  • Diensten

    Merkstrategie Merkidentiteit Website Copy

  • Klant

    Eveline Wu

  • Fotografie

    Luuk van Houts

DE GROENE LONGEN VAN DE STAD

Het Stadswandelpark geeft Eindhoven letterlijk en figuurlijk lucht. Jong en oud komen er al decennia samen. Sommigen komen alleen om te wandelen, anderen om de openbare kunst te bekijken. In de zomer kun je er zonnen in het gras en in de winter schaats je over de plas. Dit gevoel hebben we visueel vertaald naar aardse kleuren en oude zwart-wit afbeeldingen. Maar ook de hedendaagse kunst uit het park is abstract doorvertaald in de nieuwe identiteit.

MONUMENTALE GEVEL

‘De woonkamer van Eindhoven’, dat staat op de gevel vereeuwigd. Het nieuwe concept van Eveline Wu en Tim de Roos heeft dat toegankelijke karakter behouden, maar wel in een eigentijds jasje. Die twist zie je bijvoorbeeld terug in het patroon dat we ontwikkelden vanuit de herkenbare voorgevel.

We use cookies to give you the best experience.