Scroll to top

DOMMEL 18

Op de Dommelstraat nr 18 staat de deur altijd voor je open. Zowel in de bar als in het restaurant ontvangt het team je met open armen.

Die gastvrijheid viel ons tijdens de kick-off al meteen op. Daarom hebben we dit team van ervaren fijnproevers op een aantal plaatsen in de huisstijl terug laten komen. Denk bijvoorbeeld aan liefhebber en eigenaar ‘Ruud’s Choice’ op de menukaart of de aanwezige rol van het team op de sfeerfoto’s. Een bewuste keuze dus!

Dommel 18 heeft afgelopen jaren veel lokale promotie gemaakt, de huisstijlkleur is daarom in tact gebleven en het logo hebben we alleen subtiel aangepakt. Café & Steakhouse hebben we omgetoverd tot Grill & Bar, zo houden we het net iets toegankelijker voor het grote publiek waar Dommel 18 zich op richt.

Experience next level grilling
De verschillende gerechten op de menukaart zijn één voor één aanraders. Maar zoals we allemaal weten, smaakt een bourgondische maaltijd net wat beter met een bijpassend drankje. Denk bijvoorbeeld aan 1 van de 130 speciaalbieren. Om keuzestress te voorkomen, hebben wij The Beer Bible ontwikkeld. In deze heilige lederen map staan alle speciaalbieren overzichtelijk onder elkaar.

SERVICE

– Logo
– Website
– Menukaarten
– Giftcards
– Signing
– Copy

Fotografie: de Fotomeneer

Branding Storytelling Website

DOMMEL 18