Scroll to top
Dommel18 keuken

DOMMEL 18 REBRANDING

Met drie horeca-locaties in Eindhoven is Dommel 18 een naam die veel Brabanders al eens op het netvlies gehad hebben. Van billboards langs de weg tot netwerken in de business lounge, Dommel 18 heeft afgelopen jaren goed aan zijn merkbekendheid gebouwd.

DIENSTEN

Merkstrategie
Merkidentiteit
Website
Copy

Fotografie: de Fotomeneer

Dommel18 Logo

Om te voorkomen dat alle opgebouwde herkenning ineens weg is, hebben we de huisstijlkleur in tact gelaten en het logo alleen subtiel gewijzigd. Café & Steakhouse hebben we in overleg met de klant omgetoverd tot Grill & Bar. Zo houden we het net iets toegankelijker voor het grote publiek waar Dommel 18 zich op richt.

Dommel18 oude logo
Dommel18
terras

Op de Dommelstraat nr 18 staat de deur altijd voor je open. Zowel in de bar als in het restaurant ontvangt het team je met open armen. 

Die gastvrijheid viel ons tijdens de kick-off al meteen op. Daarom hebben we met de klant overlegd om het team op een aantal plaatsen in de huisstijl terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan liefhebber en eigenaar ‘Ruud’s Choice’ op de menukaart of de aanwezige rol van het team op de sfeerfoto’s. Een bewuste keuze dus!

Rebranding dommel18
eten
Dommel18 staff
steak
Dommel18 menukaart
Dommel18 menukaart

EXPERIENCE NEXT LEVEL GRILLING

De verschillende gerechten op de menukaart zijn één voor één aanraders. Maar zoals we allemaal weten, smaakt een bourgondische maaltijd net wat beter met een bijpassend drankje. Denk bijvoorbeeld aan 1 van de 130 speciaalbieren. Om keuzestress te voorkomen, hebben wij The Beer Bible ontwikkeld. In deze heilige lederen map staan alle speciaalbieren overzichtelijk onder elkaar.

Dommel18 drankenkaart
Abri
Doekjes
Eten
Team Dommel18
Mobiele site
Website
Merkidentiteit Merkstrategie Website

DOMMEL 18