Scroll to top

DE BRAM&DEVLAMMERS

Dit is ons team; Foodlovers in hart en nieren. Met veel plezier delen we onze meest gastronomische ervaring met je. Het zijn één voor één momenten die onze passie voor hospitality naar een hoger niveau getild hebben. We vertellen je graag waarom!

BRAM ABEN

(New) Business Partner

Sinds de basisschool noemen mijn vrienden me Brammetje boterhammetje. Ondanks dat ik graag een boterham met pindakaas (met die grote noten erin) eet, ben ik die bijnaam al lang niet meer waardig.
De laatste jaren werden de kommen met muesli elke ochtend groter. Zo veranderde heel geleidelijk ontbijt op bed naar ontbijt in bad. Voor mij het lekkerste begin van de dag.

JASPER DE VLAM

Creative Partner

Heerlijk om na een drukke werkweek even helemaal af te schakelen op de bank. Vroeger stond ik hele weekenden te draaien in de kroeg, nu bingewatch ik Heel Holland Bakt. Als ik André van Duin zie, denk ik nog steeds aan; ff wachten… Pizza!
Saillant detail, deze avond is zo bont geworden dat collega’s me maandag nog op stukjes popcorn in mijn baard wezen.

LIEKE VAN KEMPEN

Projectmanager

Ohlala, in deze verse pasta kan ik mezelf helemaal verliezen. Spaghetti con-fetti is voor mij het geheim om een avond helemaal los te gaan. Op een festival, in de dansschool of thuis op het aanrecht, Gigi D’Agostino krijgt mijn voeten altijd van de vloer.
Mijn liefde voor Italië gaat trouwens verder dan de keuken; voor een bottiglia di vino bianco kun je me (stel dat ik slaap) ‘s nachts wakker maken!

FRANK GEURTS

Designer

‘Sjóklaat is good vur dien köpke’. Één van de onontdekte parels van Limburg is de cacaoplantage in het heuvellandschap. Ik ben opgegroeid vlakbij een chocoladefabriek. Als thuis de vloai en het raukvleis op waren, ging ik achter de fabriek op zoek naar afgekeurde chocoladerepen. Nog steeds eet ik dagelijks een lekker stuk choco om mijn creatieve brein in shape te houden.

BRAM DE WILD

Stagiair

Healthy body = healthy mind. Er gaat niets boven een surf & turf na een sportieve sessie in de gym. Ik liet me hier verleiden door een advertentie; ‘recht vanuit de zee op je bord’. Wat mij betreft geen aanrader. Zoals je ziet, ligt alleen het vlees er nog. De kreeft liep tijdens deze foto van het bord en viel op mijn schoot. Achteraf lachen we erom, maar je ziet de spanning in mijn lichaam.

JUST A RANDOM DUDE

Space Filler

Oneven aantallen, daar zitten ontwerpers ‘s nachts rechtop van in bed. Het liefst zou je een extra element bedenken om op een symmetrisch aantal uit te komen. Maar zo zijn wij niet. De winnaar van onze interne stockfoto-van-de-week verkiezing hoort 100% in het team. We hebben hem zelfs een plekje op de website gegeven. Gewoon omdat hij erbij hoort (niet omdat we een oneven aantal hadden).

STUDIO

B(L)ACK OFFICE