Scroll to top

THE CHICKEN BAR

Midden in het centrum van Amsterdam vind je The Chicken Bar. De gigantische rotisserie is de eyecatcher van het restaurant, vanuit alle hoeken zie je de biologische kip mals gegaard worden.

De keuze is eenvoudig; heb je heel veel honger dan kies je voor een hele kip, heb je zin in een normale portie dan kies je een halve kip. Bij optie 2 is de kans trouwens groot dat je later nog een halve kip bestelt, want wat zijn ze lekker! De kip wordt op een speciale manier gepekeld, gemarineerd en langzaam gegaard, waardoor de kip mals, sappig en puur van smaak is.

Gezien de rebranding in tijden van de 1,5 meter samenleving ontwikkeld is, hebben we de menukaarten op A2 formaat ontworpen. Gasten kunnen het menu op deze manier van een afstand goed lezen. Het redesign is voor iedereen zichtbaar. Wat aan het design niet meteen opvalt, maar we wel graag vermelden; door de indeling van de kaart te veranderen is de gemiddelde besteding per gast gestegen. Dit is dus een mooi voorbeeld dat de investering zich direct loont!

SERVICE

– Logo
– Menukaarten
– Storytelling
– Copy

Branding Storytelling Website

THE CHICKEN BAR