Scroll to top

JANSEN & JANSEN

Al jaren een begrip in de Meierij. Verdekt achter een mooie elegante gevel aan de markt in Schijndel ligt Jansen & Jansen. Voor velen de huiskamer van Schijndel. Jong en oud lopen hier op alle momenten van de dag de deur plat, van een vroeg ontbijt tot een late borrel of uit(de hand)gelopen diner. De gezellige en huiselijke hoekjes geven het interieur een authentiek karakter, iets wat je in de huisstijl niet echt terugziet…uh zag.

Voor dit project zijn we op zoek gegaan naar een stijl die meer ambacht en authenticiteit ademt. De chesterfield fauteuil staat als beeldmerk centraal voor het thuisgevoel. De bekende knopen en stiksels hebben we later ook doorontwikkeld tot patroon en subtiel in de achtergrond verwerkt.
De koks hebben een uitgebreide kaart samengesteld, daarom hebben we de verschillende categorieën uitgelicht met zelfgemaakte iconen. De menu’s hebben we extra geaccentueerd met speciale kaders en met custom fonts. Wij adviseerden ook om de A3 placemats te vervangen door 3 losse stijlvolle kaarten; lunch, diner & borrel. Zo helpen we de gasten met kiezen tussen alle heerlijke gerechten en dranken. Het resultaat? Gemiddeld een hogere besteding per gast!

SERVICE

– Logo
– Menukaarten
– Giftcards
– Signing
– Copy

Fotografie: Twycer

Branding

JANSEN & JANSEN