Junior Grafisch Vormgever FT

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een enthousiaste collega welke we het best kunnen omschrijven als Junior Grafisch Vormgever.

Je bent net afgestudeerd en je boekentas hangt nog aan de vlaggenstok. Of je hebt al wat werkervaring maar je staat nog aan de start van een glansrijke carrière die wat jou betreft niet snel genoeg gelanceerd kan worden. We zoeken een kanjer die vanuit een junior functie komende jaren (zakelijk!) met ons meegroeit.

Op dit moment kun jij vanuit een briefing op verschillende manieren een vraag visueel vertalen naar een strategisch ontwerp. Daarnaast ben jij (als vakidioot) op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de grafische branche.

Al vanuit de luiers heb je een actieve houding en je haalt een kick uit snel schakelen tussen verschillende projecten. Je vindt het leuk om te werken in een klein team dat, ondanks twee stugge eigenaren, best oké is.

Dus, om een niet al te lang verhaal nog korter te maken alles op een rijtje…

  • Je kunt merken strategisch en visueel in de markt zetten
  • Je brengt elke dag een gezonde portie enthousiasme mee naar kantoor
  • Je bent collegiaal en werkt graag in een (klein) team
  • Je beheerst het Adobe pakket (Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator) tot in de puntjes en weet je ideeën hierin zelfstandig uit te werken
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het resultaat

Zitten bovenstaande 5 punten in jouw DNA ben je na het lezen van deze vacature super enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan? Dan zien we je creatieve sollicitatie met veel plezier tegemoet!

info@bramendevlam.nl